Het werd een vreemd voetbalseizoen voor de clubs in onze regio. KVC Westerlo wisselde in het begin van dit jaar Dennis van Wijk in voor Harm Van Veldhoven. Die kon Westel in eerste klasse houden en zag zijn contract verlengd. Toch moest ook hij het veld ruimen voor Bob Peeters die op zijn beurt de club in eerste klasse moet houden.

KSK Lierse was zowat een gans seizoen een circus maar slaagde toch play-off 3 te winnen, verloor de duels met de tweede klassers en degradeerde. Ook in 2e klasse miste KSK Lierse zijn start maar met Eric Van Meir aan het roer is de beoogde 8e plaats na een inhaalrace bijna binnen bereik.

VC Herentals ondervond hoe hoog het niveau in vierde klasse was en degradeerde na 1 seizoen opnieuw naar eerste provinciale. Het kostte tijdens het seizoen de kop van de gevierde trainer Luc Beyens. Met een nieuwe coach en een nieuw elftal komt VC Herentals nu opnieuw tot rust richting top in eerste provinciale.

KFC Lille en Nijlen promoveerden van provinciale naar vierde klasse. KFC Lille ondervindt hoe hoog het niveau er nu is. KFC Nijlen went beter aan een klasse hoger.

Bij SKS Herentals werd schoon schip gemaakt met het verleden. De clubwerking scheert opnieuw hoge toppen met als voorlopig hoogtepunt de leidersplaats in vierde provinciale D.

Positief nieuws ook van KFC Oosterzonen dat op het einde van dit jaar bovenaan staat in derde klasse B.